برای دریافت بهترین نتیجه از شیرپوینت، لازم است با برنامهریزی، رعایت نکات فنی و به کمک متخصصین به شیرپوینت مهاجرت کنید. هرچه زمان استقرار شیرپوینت کوتاهتر شود، شما نیز زودتر به بازدهی میرسید. اما در این مسیر به یک نقشه راه نیاز دارید تا کل فرآیند مهاجرت، دقیق و منظم طی شود. در این مطلب چک لیست مهاجرت به شیرپوینت را خواهید دید که به مواردی اشاره دارد که باید برای کار با شیرپوینت به آنها توجه کنید.
قبل از مهاجرت: برای تغییر آماده شوید
در ابتدا به یک طرح مهاجرتی دقیق نیاز دارید تا از خطاهای احتمالی جلوگیری کنید، زمان راهاندازی سیستم را کاهش دهید و از نتیجه کار نیز اطمینان داشته باشید.
در این مرحله باید منابع را تجزیه و تحلیل کنید تا هر آنچه که برای مهاجرت نیاز دارید، مشخص شود. بنابراین باید اندازه محیط کار، اندازه اشتراک فایل، تعداد مجموعههای سایت، تعداد کل سایتها، تعداد فایلها و پوشهها و تعداد گردش کارهای سازمان خود را مشخص نمایید. پس از تحلیل کامل و جمعآوری اطلاعات ضروری میتوانید مسیر مهاجرت به شیرپوینت را آغاز کنید.
۱. از دادههای فعلی موجودی بگیرید
مهمترین مرحله قبل از مهاجرت، بررسی شرایط موجود در محیط فعلی شما با یک حسابرسی دقیق است. به این ترتیب، میتوانید با برنامهریزی مناسب در مورد اینکه چه طور به شیرپوینت مهاجرت کنید و کدام دادهها را منتقل نمایید، تصمیمات بهتری بگیرید. علاوه بر این با بررسی شرایط و دادههای موجود، میتوانید تعیین کنید که چقدر طول میکشد تا کاربران نهایی خود را به فضای کاری مدرن انتقال دهید.
۲. محیط خود را مرتب کنید
بعد از بررسی دادهها، اطلاعات غیرضروری و اضافی را پاک کنید و به دادهها نظم دهید. شما به یک محیط کارآمد در شیرپوینت نیاز دارید که ماندگار بوده و بیشترین بازدهی را داشته باشد، بنابراین پیش از مهاجرت باید پاکسازی کنید و با دادههای اصلی و مورد نیاز به محیط جدید وارد شوید.
۳- محیط جدید خود را آماده کنید
قبل از نقل مکان، باید خانه جدید خود را آماده کنید. مدتی را صرف برنامه ریزی کنید و ساختار معماری اطلاعات خود را مشخص نمایید. برای معین کردن نحوه استفاده از شیرپوینت در سازمانتان، به یک برنامه مدیریتی شفاف نیاز دارید. برای آمادهسازی محیط شیرپوینت و راهاندازی سیستم به سراغ یک تیم حرفهای که از مهندسین باتجربه تشکیل شده باشد، بروید.
۴. کاربران خود را آماده کنید
مهمترین نکته برای موفقیت شیرپوینت در هر سازمانی، پذیرش کارکنان است. برای دریافت بهترین نتیجه باید آموزشهای لازم را به کارمندان منتقل کنید و مطمئن شوید که آنها از مزایای شیرپوینت مطلع هستند. علاوه بر فرهنگسازی اولیه باید به فکر برنامههای آموزشی طولانی مدت نیز باشید.
مهاجرت خود را شروع کنید
بعد از مهیا شدن اولیه و انجام مقدمات، میتوانید پروسه راهاندازی، استقرار و توسعه شیرپوینت را آغاز کنید. برای این مرحله از یک تیم حرفهای کمک بگیرید و همواره بر روند کار نظارت داشته باشید. اگر مشکلی ایجاد شد، به طور کامل دلایل را بررسی و به طور کارآمد آن را رفع کنید تا در آینده با مشکلات جدیتر روبرو نشوید.
پس از مهاجرت
پس از استقرار شیرپوینت، حتما سیستم را به طور کامل تست و آزمایش کنید تا از صحیح بودن پیکربندیها و نحوه راهاندازی اطمینان حاصل نمایید. همه چیز باید درست کار کند و نباید هیچ ایرادی در سیستم وجود داشته باشد. در نهایت پس از تست نهایی، کاربران میتوانند در شیرپوینت مشغول به کار شوند.
جمعبندی
در این مطلب با مراحل راهاندازی شیرپوینت آشنا شدیم به چک لیست مهاجرت به شیرپوینت نگاهی انداختیم. به طور کلی برای استقرار نهایی شیرپوینت لازم است سامانههای فعلی خود را مرتب و دستهبندی کنید، اطلاعات اضافه و قدیمی را پاک کنید، برای محیط جدید برنامهریزی کنید، کارمندان را با مزایای این مهاجرت آشنا کنید و برنامههای آموزشی داشته باشید. در نهایت ضروری است که برای مهاجرت به شیرپوینت از یک تیم متخصص کمک بگیرید. بهتر است در همان ابتدا تمام نکات فنی رعایت شود تا در آینده با مشکل مواجه نشوید.
برای نصب و راهاندازی شیرپوینت و یا دریافت محصولات، خدمات و سامانههای سازمانی مبتنی بر شیرپوینت، با کارشناسان متخصص ما در شیرپوینتپای تماس بگیرید.